Uw apotheker(s):

Lia Dekker, Marijn Westphal en Ellen Paasman

Tel: 0174 41 72 27

info@apotheekdeklipper.nl

Herhaalservice

 

De herhaalservice is een gratis service waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De huisarts/specialist en de apotheek zorgen samen voor uw herhaalmedicatie.
Indien u onder behandeling bent bij de huisarts, vraagt uw apotheek de herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Uw huisarts stuurt het recept rechtstreeks naar uw apotheek.
Indien u onder behandeling bent bij een specialist dan heeft uw apotheek jaarlijks een nieuw ‘jaarrecept’ nodig. In de apotheek worden de geneesmiddelen voor u klaargezet.

U krijgt hiervan bericht en naar gelang u heeft aangegeven kan u deze afhalen, laten bezorgen of in de kluis laten plaatsen.

Voordelen van de herhaalservice:

  • Gemak
    Door het aanvragen van de herhaalrecepten en het klaarzetten van de geneesmiddelen neemt de apotheek het initiatief voor het op peil houden van uw geneesmiddelenvoorraad.
  • Verhoging therapietrouw
    Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargemaakt merkt u of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Het is erg belangrijk dat u uw geneesmiddelen op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid gebruikt.
  • Veiligheid
    Uw apotheker controleert uw geneesmiddelengebruik. Met de herhaalservice is de apotheker beter in staat om uw totale geneesmiddelengebruik bij elke herhaalaflevering te evalueren.

De informatiebrief over de herhaalservice kunt u vinden in de map Downloads.

Om een nieuw account aan te maken hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice