Uw apotheker(s):

Lia Dekker, Marijn Westphal en Ellen Paasman

Tel: 0174 41 72 27

info@apotheekdeklipper.nl

Pedicure de Klipper

Wij, Isabeau Vrolijk, Dieke Roeleveld en Maureen Blansjaar zijn de pedicures van pedicurepraktijk “De Klipper”. In onze praktijk, gevestigd aan het Zorgplein Westland, geven wij allerlei soorten voet behandelingen.
Wij helpen u af van kloven, likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwennen van uw voeten, met bijvoorbeeld een uitgebreide voetenscrub of ontspannende voetmassage. Deze behandelingen geven een  intensieve verzorging aan de huid van uw voeten. Bovendien werken ze ontspannend voor lichaam en geest.

Bij pedicure “De Klipper” kunt u ook terecht voor uw medisch pedicure behandelingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in diabetische voeten, reumatische voeten, oncologische voeten, oudere voeten, spastische voeten en verwaarloosde voeten. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelbeugel technieken en nagel reparaties met gel.  Zo kunt u er zeker van zijn dat uw voeten de zorg krijgen die ze nodig hebben. U kunt bij onze medisch pedicure recht hebben op een vergoeding, na doorverwijzing van uw arts.

Kortom, wij zorgen voor een behandeling die perfect is afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Voor het beste medicijn voor uw voeten bent u bij ons aan het juiste adres!

Adres

Pedicure "De Klipper"
Zandeveltplein 57
2692 AJ 's-Gravenzande

T: 0174 41 72 27
E: pedicure@apotheekdeklipper.nl

Openingstijden

ma   08:30   uur   tot   21:00   uur
di   08:30      uur      tot        17:30     uur
wo   08:30   uur   tot   17:30   uur
do   08:30   uur   tot   21:00   uur
vr   08:30   uur   tot   17:30   uur
za   08:30   uur   tot   13:00 uur

In de praktijk wordt de branche organisatie Corona Protocol gevolgd:

Als u een afspraak wilt maken, beantwoord graag eerst de volgende 5 vragen:
1.      Heeft u de de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten:  neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2.      Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3.      Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4.      Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5.      Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Kom alleen als alle vragen met een “NEE”  beantwoord zijn.
Als vragen met een “JA” beantwoord zijn moet u afbellen en de afspraak uitstellen totdat alle vragen met “NEE” beantwoord kunnen worden.

Als u binnen komt:
Neemt u plaats in de wachtruime
Er kan max.1 klant in de praktijk

Zie verder de poster hieronder: