Uw apotheker(s):

Marijn Westphal, Lia Dekker en Ellen Paasman

Tel: 0174 41 72 27

info@apotheekdeklipper.nl

Herhaalservice

 

De herhaalservice is een gratis service waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De huisarts en de apotheek zorgen samen voor uw herhaalmedicatie.
Met de herhaalservice vraagt uw apotheek de herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Uw huisarts stuurt het recept rechtstreeks naar uw apotheek. In de apotheek worden de geneesmiddelen voor u klaargezet. U krijgt hiervan bericht en naar gelang u heeft aangegeven kan u deze afhalen, laten bezorgen of in de kluis laten plaatsen.

Voordelen van de herhaalservice:

  • Gemak
    Door het aanvragen van de herhaalrecepten en het klaarzetten van de geneesmiddelen neemt de apotheek het initiatief voor het op peil houden van uw geneesmiddelenvoorraad.
  • Verhoging therapietrouw
    Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargemaakt merkt u of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Het is erg belangrijk dat u uw geneesmiddelen op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid gebruikt.
  • Veiligheid
    Uw apotheker controleert uw geneesmiddelengebruik. Met de herhaalservice is de apotheker beter in staat om uw totale geneesmiddelengebruik bij elke herhaalaflevering te evalueren.

De informatiebrief over de herhaalservice kunt u vinden in de map Downloads.

Om een nieuw account aan te maken hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice