Uw apotheker(s):

Lia Dekker, Marijn Westphal en Ellen Paasman

Tel: 0174 41 72 27

info@apotheekdeklipper.nl

Zorg en begeleiding

 

Inloop spreekuur
Op elke woensdagochtend, uitgezonderd feestdagen, kunt u tussen 11 en 12 uur terecht bij een van uw apothekers. Zij staan voor u klaar voor al uw vragen over medicatie of hulpmiddelen. Twijfelt u over het nut van uw medicijn of ervaart u bijwerkingen? Heeft u moeite met uw inhalator of uw diabetesmeter? Stap gerust eens binnen! U hoeft hiervoor van te voren geen afspraak te maken.

Op afspraak
Als u geen gebruik kunt maken van het inloop spreekuur, is het ook mogelijk om op een ander moment met de apotheker te spreken. Wij vinden het dan wel prettig als u hiervoor een afspraak maakt. Indien het voor u niet mogelijk is om zelf naar de apotheek te komen kan de apotheker ook bij u thuis langs komen.

Medicatiebeoordeling door uw apotheker
Elk jaar nodigen wij een aantal cliënten uit voor het bespreken van hun medicatie. Dit zijn voornamelijk oudere cliënten met 6 of meer soorten medicijnen per dag. In dit gesprek kijken we naar hoe de medicatie gebruikt en ervaren wordt. Ook gaan we na of mensen, bewust dan wel onbewust, bijwerkingen ervaren. Tot slot kijken we of alles nog volgens de laatste behandelrichtlijnen is. De uitkomsten worden door de apotheker met de huisarts doorgenomen. Wanneer nodig wordt er medicatie aangepast, gestopt of gestart. Alles bij elkaar noemen we dit een ‘medicatiebeoordeling’.

Heeft u ook interesse in een dergelijk gesprek? Vraag hiernaar in onze apotheek!